Een mooi mens is niet meer

Fred Zwirs

Op 20 januari 2021 is onze Fred op 62-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van covid-19. In Fred verliezen we een heel fijn mens en vriend, die zich vol overgave inzette voor het organiseren van toerritten voor de mindervaliden en mensen met een beperking. Hij was een van de oprichters. Zijn inzet en gedrevenheid zullen we missen. Fred, bedankt.

Op donderdag 28 januari 2021 werd de crematiedienst voor Fred gehouden in Purmerend. Door de coronamaatregelen was er geen ontvangst bij het rouwcentrum.

Om Fred toch de laatste eer te kunnen bewijzen was besloten een erehaag te vormen met oldtimers. Deze haag werd gevormd op het parkeerterrein bij het zwembad in Purmerend. Het afscheid kreeg op deze manier toch een mooie omlijsting.Inmiddels is het stokje m.b.t. organisatie e.d. overgenomen door Martien Ris en Eddy Zwirs.

 

We hebben nog een lange weg te gaan!

Het einde van het Corona-tijdperk lijkt nog een eind weg. Helaas, het is niet anders. Hopelijk kunnen we in 2021 toch weer tochten organiseren. Zowel organisatie als chauffeurs en passagiers kijken hoopvol in de toekomst. 

Wij wensen u heel veel sterkte en hopelijk tot snel weer.

#staystrong #staysafe

 

 

 

Map